5-pak genanvendelige mundbind | -50% v. 2 stk |Køb her

Gratis levering til døren v. køb over 199 kr.
30 dages gratis retur

SALE

Spar 50% | -10% ekstra v. min. 2 stk. | Shop nu

  • Butikker
Menu
Luk
  • Butikker
Menu
Handelsbetingelser

Når du handler på femilet.dk, accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne igennem først.

Generelt

Vi sender alle varer som pakkepost med GLS. Det er derfor muligt at spore pakken, hvis der opstår problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen, og vi beder dig derfor kontrollere pakkens indhold ved modtagelsen. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til GLS med det samme eller senest 2 dage efter modtagelsen. Efterfølgende skal du returnere varen til os. Femilet er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

Leveringstid
Fragtpriser
Uafhentede Click & Collect pakker
Betaling
Sikkerhed 
Fortrydelsesret
Klagesager
Reklamation
Femilet webshop

Leveringstid

Alle bestillinger i vores webshop leveres af GLS. Leveringstiden er 3-4 hverdage. Vi leverer til hele Danmark.

Femilet er ikke ansvarlig for forsinkelser hos GLS. Er din pakke ikke leveret (eller forsøgt leveret) senest 10 hverdage fra ordredatoen, sender vi dog en ny leverance uden beregning. Er der tale om en udsalgsvare, som ikke længere kan leveres, tilbagebetaler vi i stedet pengene.

Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne

Fragtpriser

Levering i Danmark:
49,00 dkk og gratis ved køb over 499 kr.

Du betaler heller ingen fragt ved valg af Click & Collect. Her henter du i stedet pakken i en af vores Femilet konceptbutikker efter eget valg. Du vil modtage en mail når din ordre er klar til afhentning.

Uafhentede Click & Collect pakker

Hvis pakken, som du har bestilt til butikken, ikke afhentes inden for 14 kalenderdage, bliver den automatisk returneret til webshoppen af butikken. Vi refunderer herefter det fulde beløb tilbage til dig. Du bliver underrettet om tilbagebetaling per email.

Betaling

Du kan betale online med:

Dankort
Visa Dankort
Visa
Visa Electron
Maestro
MobilePay
Kort fra Forbrugsforeningen

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har således mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har desuden ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer). Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 375 kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Du vælger betalingsmetode, når du afgiver din bestilling.

Alle priser er inkl. moms.

Alle købsaftaler, ordrebekræftelser og lign. indgås på dansk.

Sikkerhed

Betaling på femilet.dk sker ved hjælp af DIBS’ betalingssystem. Systemet er godkendt og certificeret af Nets og lever derfor op til gældende sikkerhedskrav. Al kommunikation mellem DIBS og kortindehaveren sker via en krypteret SSL-forbindelse. Det forhindrer, at uvedkommende kan se de data, som udveksles. Ligeledes krypteres data, der sendes mellem DIBS’ betalingssystem og Nets' betalingsserver.

Femilet har ingen adgang til kortnummeret på det betalingskort, du oplyser ved betaling. Det indtastede kortnummer bliver heller ikke gemt nogen steder efter transaktionen.

Femilet kan aldrig hæve et større beløb end det, du selv har godkendt.

Som en ekstra sikkerhed kan du afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Afviser du en betaling i forbindelse med et eventuelt misbrug af dit betalingskort, har du ingen selvrisiko. (Ved misbrug af dit kort i en fysisk butik, har du derimod en selvrisiko på 375 kr.)

Der stilles strenge krav til både etik og sikkerhed, for at en netbutik kan godkendes af NETS til at modtage kortbetaling over internettet.

Fortrydelsesret

Femilet yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du kan vælge at få pengene tilbage eller bytte til en anden størrelse. Hvis du ønsker at bytte til en anden type vare, skal du lave en ny bestilling og sende returvarerne tilbage med ønsket om refundering af beløbet. På denne måde kommer din faktura til at passe.

Du kan også udnytte vores bytteservice i Femilet konceptbutikkerne. Ønsker du at bytte din web-vare til et andet produkt eller en anden str., skal du derfor blot tage ned i din nærmeste Femilet konceptbutik og medbringe din ordrebekræftelse og returseddel. Vi kan dog ikke garantere, at butikken ligger inde med netop det produkt, du har købt på vores webshop.

Ønsker du pengene refunderet, kan du returnere varerne til Femilets webshop ved hjælp af den fragtfri returlabel. Vi tilbagefører herefter beløbet. Du kan også få pengene tilbage i en af vores Femilet konceptbutikker, hvis du medbringer din ordrebekræftelse og den udfyldte returseddel.

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget.

Femilet tilbyder altid gratis retur.

Du kan fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til transportøren eller ved at returnere varen til Femilet.

Hvis du blot ønsker at returnere en del af din ordre, vil fragtomkostninger ikke bliver tilbagebetalt.

Femilet tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende.

Klagesager

Ønsker du at indgive en klage til en offentlig instans over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, kan sådan en klage indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@femilet.dk .

Reklamation

Alle varer hos Femilet er kvalitetsvarer og som udgangspunkt i højeste kvalitet. Nogle gange kan der naturligt være en fejl eller en mangel ved en vare, og i et sådan tilfælde skal du naturligvis kontakte os. Vi vil gøre alt for at afhjælpe reklamationen, og du vil som udgangspunkt få en ny vare tilsendt eller få pengene refunderet.

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet.

Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du kontakte Femilet pr. mail eller telefon.


FEMILET WEBSHOP
Skanderborgvej 277, blok 3, st.
8260 Viby J
Tlf. nr.: +45 96 60 44 44
E-mail: info@femilet.dk
CVR: 37999512