Gratis levering til døren v. køb over 499 kr.
30 dages gratis retur

Femilet Final Sale

Spar 50% | -20% ekstra v. min. 3 stk. | -10% ekstra v. 2 stk. | Shop nu

 

  • Butikker
Menu
Luk
  • Butikker
Menu
Den store BH-guide
Den store BH-guide
Den store BH-guide

Den store BH-guide

Hvilken BH skal du vælge? Vi giver dig her det store overblik over de vigtigste typer med deres karakteristika og særlige egenskaber. Vil du vide, hvilke BH-typer der egner sig til din brystform og -størrelse, kan du klikke her og se vores store fit guide.

Triangel-BH
Skålene i en triangel-BH er trekantede og giver en smuk kavalergang (uden push up-effekt), hvis du bærer den under toppe med dyb udskæring. BH’en giver kun begrænset støtte og egner sig derfor bedst til små skålstørrelser.
Push-up BH
Push-up’en presser blidt dine bryster ind mod midten og opad. Resultatet er en smuk og sensuel kavalergang. Push-up-effekten skabes af en indsyet bøjle og særligt formede puder, der kan være fast indsyede eller udtagelige.
Bøjle-BH
Den indsyede bøjle støtter brysterne og giver dig en smuk kavalergang. Og da bøjle-BH’er fås i et utal af varianter og metervarer, kan du finde et godt fit uanset størrelse og form på dine bryster.
T-shirt BH
Den perfekte hverdags-BH, fordi den er uden synlige sømme og med enten glatte formstøbte skåle eller grafiske blonder. Du kan derfor bære den under stramtsiddende tøj, uden at BH’en (eller dine brystvorter) løber med opmærksomheden.
Memory foam BH
Forestil dig en BH, hvor skålene udnytter kropsvarmen til at forme sig perfekt efter dine bryster. Resultatet er et ultimativt fit og en helt enestående komfort. Memory foam er også et oplagt valg, hvis dine bryster er en smule asymmetriske.
Minimizer BH
Minimizeren får dine bryster til at syne en skålstørrelse mindre – uden at det går ud over hverken støtte eller komfort. Minimizer BH’en er derfor først og fremmest skabt til dig, der vil nedtone din barmstørrelse, fx under en skjorte.
Multiway BH
Multiway betyder ”mange måder”- og det er præcis, hvad der kendetegner den her BH. Med BH’ens geniale “multiway strap positioning” kan stropperne nemlig justeres og krydses efter behov. Du kan derfor bruge din multiway BH til halterneck-toppe og andre drilagtige rygstykker uden at give køb på hverken stil eller komfort.
Half-cup BH
Skålene i denne BH-type har et lavt vandret snit og skaber en lille kløft mellem brysterne med en naturlig push-up effekt. Dermed fremhæves kavalergangen på en distinkt måde. Modellen er beslægtet med balconette-BH’en. Her sidder stropperne blot længere ude på skuldrene.
Spacer BH
Denne BH-type er 3D-syet af to lag stof. Mellemrummet mellem de to lag sikrer en god luftcirkulation og gør spacer-BH’en åndbar og helt igennem komfortabel. BH’en er derfor et meget let alternativ til en traditionel T-shirt BH og perfekt til både hverdag og rejser.
Bralette BH
Braletten er en populær lille sag uden bøjle. Den findes i mange varianter, både med lækre blonder og helt glat og usynlig. Brug fx braletten under en top med dyb udskæring, hvor blonden bliver synlig. Mange elsker også at sove i en bralette, fordi den giver følelsen af at have noget på uden at blive generet af en bøjle. Braletten egner sig bedst til mindre størrelser, da den giver begrænset støtte, men først og fremmest vælges for sin komfort og naturlige stil.
Full-cup BH
Med en full-cup BH får du optimal støtte til barmen og et meget dækkende fit. Typen er derfor særlig velegnet til den store eller tunge barm. Full-cups fås med 4 forskellige grader af støtte. Støtten afgøres af antallet af dele i konstruktionen. Den mindst støttende er således formstøbt (moulded) i ét stykke stof, mens den mest støttende variant er konstrueret af 4 stykker stof i forskellige materialer - uden at gå på kompromis med komfort og fit.
Formstøbt BH
En formstøbt BH giver utrolig høj komfort og et flot, naturligt look. BH’en er således fremstillet i ét stykke stof, som er formet (moulded) til at passe barmen. Det betyder samtidig, at den støtter og former barmen, selvom den er uden bøjle og syninger. Formstøbte BH’er findes i både forede og uforede varianter.