Gratis levering til døren v. køb over 499 kr.
30 dages gratis retur

Femilet Final Sale

Spar 50% | -20% ekstra v. min. 3 stk. | -10% ekstra v. 2 stk. | Shop nu

 

  • Butikker
Menu
Luk
  • Butikker
Menu
Find det rigtige fit
Find det rigtige fit
Find det rigtige fit

Find det rigtige fit

Find din brysttype, og få vores anbefaling til dit valg af BH.

false
false
false

Størrelsen og formen på dine bryster er genetisk bestemt. Brysterne vil derfor kun forandre sig, hvis din fedtprocent og dit bindevæv ændres over tid. (Eller hvis du får udført en kosmetisk operation.)

false
false
false

Uanset hvilke bryster du er udstyret med fra naturens hånd, kan du påvirke den optiske fremtoning gennem dit valg af BH. Der er nemlig stor forskel på, hvordan forskellige BH’er former, støtter og styrer dine bryster.

Brystformer

Asymmetriske bryster
Det er de allerfærreste kvinder, der har helt symmetriske bryster. Afhængig af graden af asymmetri kan du kompensere med push-up indlæg i forskellige størrelser og former. Vores faguddannede butikspersonale hjælper gerne med at finde den bedste løsning.
Atletiske bryster
Har du små, atletiske bryster, kan du med fordel vælge BH’er af typen push-up, balconette eller T-shirt BH. Valget afhænger af humør, situation og din personlige smag.
Hængebryster
Løst bindevæv får denne brysttype til at hænge slapt, så brystvorterne ofte peger nedad. Løsningen er en push-up BH eller den klassiske T-shirt BH med indlæg.
Klokkeformede bryster
Denne brysttype har mest fylde og bredde i den nederste del under brystvorterne, mens brysterne er smallere foroven. Formen kræver en BH med god støtte. Et godt valg vil derfor være en full-cup BH.
Øst-vest-bryster
Det ligger i navnet, at brysterne eller brystvorterne peger udad – og i hver sin retning. Dit valg af BH handler derfor om at støtte og styre brysterne tilbage mod midten. Det kan du fx gøre med en klassisk T-shirt BH eller en BH med støttende indlæg.
Runde bryster
Her taler vi om de faste og runde bryster, der sidder stramt på overkroppen. Den type bryster kræver ingen særlig støtte, og du kan derfor roligt vælge en bøjlefri triangel-BH eller en BH med formede skåle, evt. med memory foam.
Runde bryster med sidefylde
Ved denne brysttype er der forholdsvis stor afstand mellem brysterne, og de har mere fylde på ydersiden end ind mod midten. Du kan med fordel vælge en plunge-BH eller en bøjle-BH med ekstra sidestøtte.
Slanke bryster
Denne brysttype er bredere foroven end forneden, og brystvorterne er placeret i den nedre del. Brysterne er typisk ikke særlig fyldige og kræver derfor en mindre skålstørrelse. Det er til gengæld nemt at få brysterne til at syne en smule større med en vatteret BH.
Dråbeformede bryster
Brysterne syner meget symmetriske med lidt mere bredde forneden og brystvorterne i midten. Afhængig af størrelsen på brysterne vil en klassisk bøjle-BH med eller uden indlæg typisk være et sikkert valg.