landscape_placeholder

Vend din skærm til stående tilstand for at få en bedre oplevelse

stores

Verdens første genanvendelige BH

Chantelle One kollektionen er lavet af innovative fibre, som er 100% genanvendelige! Du kan derfor tilbagelevere dine produkter, når de er slidt, eller du ikke ønsker at have dem længere. Vi genanvender produkterne, og takker dig med en voucher til et nyt køb på femilet.dk eller i en Femilet butik.

150 kr. pr BH | 50 kr. pr trusse

Hvad vores testpersoner siger

Skønne materialer og perfekt fit som ikke laver nogen mærker - Jeg elsker det! Helt sikkert en favorit.

Marie-Laure

Shorty

FAQ

Chantelle One er en serie lavet af innovative fibre, som er 100% genanvendte og 100% genanvendelige. Serien byder på BH’er, trusser, bodies, strømper, sportstøj samt boxershorts til mænd.
Når dine Chantelle One produkter er udtjente, kan du tilbagelevere dem til os. Produkterne vil blive genanvendt til at producere nye Chantelle One produkter med. Således vil du aldrig behøve at smide dine produkter ud, men derimod vil du bidrage til det cirkulære system!
Indtil nu har BH’er ikke været mulige at genanvende, da de er lavet af en række forskellige elementer som metal og plastik dele, stropper, foring osv. og er desuden produceret i det elastiske fiber elastan, som er svær at genanvende, når det er blandet med andre fibre. Den gode nyhed er, at Chantelle One produkterne er lavet af nye innovative, elastiske fibre, som er designet uden opløsningsmidler, og som gør det muligt at genanvende brugte produkter.

De Chantelle One produkter du tilbageleverer til os samt overskudsmateriale fra produktionen*, bliver smeltet og transformeret om til mikroperler som efterfølgende bliver anvendt til at fremstille de elementer, der bruges i produktionen af nye Chantelle One produkter som bøjler, spænder, og stropper.

*Under produktionen af en BH, vil næsten 30% af materialet være til overs - hovedsageligt i processen hvor materialet beskæres. Dette overskudsmateriale bliver nu genanvendt til produktionen af Chantelle One produkterne.
Du kan medbringe dine Chantelle One produkter til en Femilet butik eller sende det til os ved at følge trinene i denne guide.
Chantelle One serien er hovedsageligt sammensat af en innovativ, elastisk fiber som erstatter elastan. Denne fiber er genanvendelig, selvom den bliver blandet med andre fibre som polyamid.

Would you like to see this page in another language ?

Close

Hurtig levering på 3-5 hverdage

30 dages gratis retur

Fri fragt over 499 kr.

Gratis levering med Click & Collect