5-pak genanvendelige mundbind | Spar 50% nu | Køb her

Gratis levering til døren v. køb over 499 kr.
30 dages gratis retur

VIP Femilet

En vaskeægte forkælelsesklub | Tilmeld dig gratis her

 • Butikker
Menu
Luk
 • Butikker
Menu
Om Femilet
 • Om Femilet

  Femilet har begejstret kvalitetsbevidste kvinder siden 1923. Med øje for moden, sans for detaljen og en fin fornemmelse for pasform og perfektion.

  Men hvad er egentlig ”perfekt”?

  For Femilet ligger svaret i to ord. VELVÆRE INDEFRA.

  Sådan lyder vores løfte til kunderne. Og sådan tænker vores designere, når de slår de første streger til en ny kollektion. Hvert eneste produkt fra Femilet skal med andre ord give dig en god oplevelse. En oplevelse, hvor pasform, komfort, funktion og skønhed forenes og forfines. En oplevelse af velvære. Og af at være. Dig.

 • Alle former – uden alder

  Femilets kollektioner tilgodeser alle kvindelige former med skålstørrelser fra A-H og et stort udvalg af BH-modeller. Vi designer med den dybeste respekt for kvindekroppens mangfoldighed og forstår, hvordan alder forandrer og fremkalder nye følelser, ønsker og behov.

  Som en del af Groupe Chantelle favner vores kollektioner hele fire populære brands. Det giver dig mulighed for at vælge fra det bredest mulige sortiment, både når det gælder din type, din størrelse, din form og din smag. Foruden de mange skønne produkter fra Femilet kan du forkæle dig selv med eksklusivt fransk lingeri fra Chantelle eller lade dig begejstre af de forførende styles fra Passionata. Senest har vi desuden budt velkommen til Livera og deres farverige univers af prisrigtige kollektioner i god kvalitet.

 • Vores butikker

  Rundt omkring i Danmark finder du vores 18 Femilet konceptbutikker. Her bliver du mødt af veluddannede lingerieksperter med ét mål: At sikre dig velvære indefra. Hver gang.

  Foruden Femilet-butikkerne har vi 6 shop-in-shops i Magasin (Kgs. Nytorv, Field’s, Lyngby, Rødovre, Odense og Aarhus) og 2 shop-in-shops i Salling (Aarhus og Aalborg). Derudover finder du Femilet i en lang række lingeributikker og webshops i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Finland og Østrig.

 • Fra Krøjgaard til Kretz

  Femilet blev grundlagt i 1923 af Jens Krøjgaard. Han var en af de mange driftige midtjyder, der omkring den tid skabte en lang række succesrige tekstilvirksomheder. Jens Krøjgaard åbnede i 1936 sin første butik, JK Tricotage, i Bredgade i Herning. Herfra servicerede han i 32 år byens mode- og kvalitetsbevidste kvinder. Og faktisk finder du i dag en af vores konceptbutikker på selvsamme adresse.

  I 2010 blev Femilet solgt til en af verdens førende lingeriproducenter, Groupe Chantelle med hovedsæde i Paris. Den franske koncern har rødder tilbage til 1876, hvor den blev grundlagt af François Auguste Gamichon. I starten af 1900-tallet overdrog han sit livsværk til nevøen Maurice Kretz – og den dag i dag ejes og ledes Groupe Chantelle af Kretz-familien, nu med 5. generation i skikkelse af Patrice Kretz som frontfigur for de mere end 6.000 medarbejdere.

  Efter salget til Groupe Chantelle fortsatte Femilet som selvstændigt mærke og datterselskab med dansk domicil og dansk ledelse. Det nye ejerskab gav os til gengæld endnu bedre muligheder for at udvikle lingeri, underwear, homewear og beachwear med perfekt pasform og funktionalitet.

  Alle vores produkter fremstilles på Groupe Chantelles egne fabrikker, hvor de gennemgår en streng kvalitetskontrol. Vi har derfor fuld kontrol med hele processen fra design til salg, ligesom fabrikkerne understøtter vores løbende innovation, fx gennem effektive test af metervarer.

CO2 neutral label

Med god og grøn samvittighed kan du besøge vores hjemmeside og surfe rundt blandt Femilets mange kollektioner. Femilet.dk er nemlig blevet en CO2-neutral hjemmeside. Gennem det danske initiativ, CO2-neutralt website, neutraliseres CO2-belastningen fra Femilet.dk ved køb af CO2-kvoter, der efterfølgende cleares hos Energistyrelsen.