5-pak genanvendelige mundbind | Spar 50% nu | Køb her

Gratis levering til døren v. køb over 499 kr.
30 dages gratis retur

VIP Femilet

En vaskeægte forkælelsesklub | Tilmeld dig gratis her

  • Butikker
Menu
Luk
  • Butikker
Menu
Vbuildores brands
Vbuildores brands
Vbuildores brands

Vores brands

Velkommen til en verden af skønhed og velvære.
Femilet har siden 2010 været en del af franske Chantelle Lingerie. Familien omfatter fire brands med hver sin personlighed, hver sine karakteristika – og hver sine kollektioner.

Femilet
Femilet
Femilet

Femilet

Femilet er indbegrebet af feminin komfort. Vi hylder kvindekroppens mangfoldighed og tilgodeser alle kvindelige former – Femilets BH’er rummer skålstørrelser fra A-H. Femilet byder på skønne kollektioner indenfor blandt andet lingeri, undertøj og lifewear. Du finder herudover en masse behagelige styles i Femilets Soft feel univers.

Chantelle
Chantelle
Chantelle

Chantelle

Chantelle rummer et hav af nytænkende kollektioner, som er indbefattet af eksklusive blonder og høj komfort. Chantelle har mere end 140 års erfaring – så deres viden, håndværk og blik for tidens tendenser er i top. Deres innovative tankegang har skabt den populære og revolutionerende SoftStretch kollektion, som indbefatter både BH’er, trusser og undertøj.

Passionata
Passionata
Passionata

Passionata

Passionata indeholder et mangfoldigt udvalg af skønne styles. Essensen er originale udtryk og en behagelig pasform. Passionata er legende og farverigt og kollektionerne har en ungdommelig vibe. Du finder blandt andet lingeri, undertøj og lifewear – alle styles til en god pris, hvor komforten er i top.

Livera
Livera
Livera

Livera

Nyeste medlem af familien. Med maksimal appeal til dig, der elsker kulør på din dag – og farver og print på dit lingeri. Livera gør det samtidig muligt at vælge skønt lingeri til gode priser.

chantalthomass
chantalthomass
chantalthomass

Chantal Thomass

Chantal Thomass rummer excentrisk lingeri til hverdagen. I modsætning til det traditionelle byder Chantal Thomass på en frygtløs kreativ ånd. Til dig, som er vild med et udfordrende moderne look på lingeri. Vores sortiment består af forskellige styles til dag & nat.