Køb genanvendelige mundbind her

Gratis levering til døren v. køb over 499 kr.
30 dages gratis retur

Black Week

20% på alt v. køb af 2 stk | Shop nu

  • Butikker
Menu
Luk
  • Butikker
Menu
Vbuildores brands
Vbuildores brands
Vbuildores brands

Vores brands

Velkommen til en verden af skønhed og velvære.
Femilet har siden 2010 været en del af franske Chantelle Lingerie. Familien omfatter fire brands med hver sin personlighed, hver sine karakteristika – og hver sine kollektioner.

Femilet
Femilet
Femilet

Femilet

Feminine kollektioner med skålstørrelser fra A til H og en bred vifte af styles og snit, der tilgodeser enhver kvindekrop – og giver velvære indefra. Eneste lingerimærke med de unikke Soft feel-egenskaber. Femilet-brandet byder også på lækkert homewear, beachwear og undertøj. I kategorierne homewear og undertøj finder du bl.a. superbehagelige Soft feel serier skabt i bløde, naturlige materialer.

Chantelle
Chantelle
Chantelle

Chantelle

Med mere end 140 års innovation og et skarpt blik for tidens tendenser bringer Chantelle håndværk, viden og en fin kunstnerisk følsomhed ind i lingeriets forunderlige verden. Brandet byder på franske pikanterier i eksklusiv, håndsyet kvalitet. Ren nydelse – både at bære og betragte. Chantelle fører desuden an, når det handler om produktudvikling og revolutionerende komfort, for eksempel med nyskabelsen Soft Stretch. Lingeriet fås i størrelse A-I og suppleres af eksklusivt beachwear i samme høje kvalitet.

Passionata
Passionata
Passionata

Passionata

Ungdommeligt og stilfuldt lingeri til den udtryksfulde kvinde med smag for livets mange glæder. Passionata handler om nydelse og personlige manifestationer. Om at føle sig sexet og fri. Hver kollektion er fuld af forførende fashion. Fuld af overraskelser. Og fuld af sensuelle styles med god pasform og lækker kvalitet. Til en god pris.

Livera
Livera
Livera

Livera

Nyeste medlem af familien. Med maksimal appeal til dig, der elsker kulør på din dag – og farver og print på dit lingeri. Livera gør det samtidig muligt at vælge skønt lingeri til gode priser.