5-pak genanvendelige mundbind | Spar 50% nu | Køb her

Gratis levering til døren v. køb over 499 kr.
30 dages gratis retur

VIP Femilet

En vaskeægte forkælelsesklub | Tilmeld dig gratis her

 • Butikker
Menu
Luk
 • Butikker
Menu

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 • Kan jeg få fri fragt, når jeg bestiller i webshoppen?

  Når du vælger Click & Collect, slipper du for at betale fragt.
  Køber du for over 499 kr. tilbyder vi også gratis levering til døren

 • Kan jeg selv hente min bestilling?

  Ja! Med Click & Collect kan du frit vælge en af vores Femilet konceptbutikker som afhentningssted. Du modtager besked på mail, så snart din vare ligger klar. Hvis du har lyst til at prøve varen i butikken, er vores personale naturligvis altid klar til at vejlede og hjælpe.

 • Kan jeg fortryde mit køb?

  Du har naturligvis de lovpligtige 14 dages fortrydelsesret, men hos Femilet vil vi gerne tilbyde dig en ekstra god service, og du kan derfor også benytte dig af vores 30 dages returret og gratis returfragt - også på udsalgsvarer - gældende fra den dag, du modtager dine varer. Du skal blot udfylde retursedlen og vedlægge den sammen med returvarerne inden du sender pakken retur via en Bring-pakkeshop eller Bring-pakkeboks. Gem postkvitteringen som dokumentation.

  Når vi har modtaget varen, tilbagefører vi pengene til din konto indenfor 10 arbejdsdage.

 • Hvad gør jeg, hvis der er fejl på en vare?

  Alle varer hos Femilet er kvalitetsvarer og som udgangspunkt i højeste kvalitet. Nogle gange kan der naturligt være en fejl eller en mangel ved en vare, og i et sådan tilfælde skal du naturligvis kontakte os. Vi vil gøre alt for at afhjælpe reklamationen, og du vil som udgangspunkt få en ny vare tilsendt eller få pengene refunderet.

  Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du kontakte os pr. mail eller telefon.

  Varen sendes til:

  Femilet Webshop
  Skanderborgvej 277, blok 3, st.
  8260 Viby J
  Tlf. nr.: +45 96 60 44 44
  E-mail: info@femilet.dk
  CVR: 37999512

 • Kan jeg bytte en vare fra webshoppen, fx til en anden størrelse?

  Ja! I praksis sker det ved, at du returnerer varen sammen med en udfyldt returseddel. Vi tilbagefører herefter beløbet, og du kan lave en ny bestilling med den ønskede størrelse. Du kan også tage produktet med ind i en af vores Femilet konceptbutikker sammen med kvitteringen på dit webkøb. Hvis butikken har den ønskede farve/størrelse på lager, bytter de uden bøvl.

 • Kan jeg få penge retur for et køb i webshoppen?

  Ja! Når du returnerer en vare sammen med en udfyldt returseddel, tilbagebetaler vi pengene indenfor 10 hverdage. Du har 30 dages returret og gratis retur. Du kan også få dine penge refunderet i en af vores Femilet konceptbutikker. Husk at medbringe din ordrebekræftelse og den udfyldte returseddel.

 • Hvordan skal en returseddel udfyldes?

  I alle bestillinger vedlægger vi en returseddel. Får du brug for at returnere en eller flere varer, udfyldes sedlen med antal returvarer og årsag til returneringen.

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har modtaget en forkert vare?

  Send varen retur med den vedlagte fragtfri returlabel. Udfyld og vedlæg retursedlen, hvor du angiver som årsag, at varen er forkert. Vi tilbagebetaler herefter pengene (inkl. fragt), så du kan oprette en ny bestilling på den korrekte vare.