Pga. COVID-19 situationen er alle Femilet butikker midlertidig lukket. Webshoppen fungerer som normalt.

Gratis levering til døren v. køb over 299 kr.
30 dages gratis retur

Femilet Days

25% på alt v. køb af 3 stk | 50% på udvalgte produkter | Shop nu

 • Butikker
Menu
Luk
 • Butikker
Menu

LEVERING


VIGTIG INFO VEDRØRENDE LEVERINGSMULIGHEDER. I lyset af alvoren ved Coronavirussen, har vi besluttet midlertidig at lukke alle Femilet butikker, da det er den bedste måde at passe på dig og vores medarbejdere. Det vil derfor ikke være muligt at benytte Click & Collect leveringsmuligheden indtil butikkerne igen åbner. Har du en Click & Collect pakke til at ligge til afhentning i en butik vil vi opbevare den for dig, så du kan afhente pakken når butikkerne åbner igen. Kontakt kundeservice på info@femilet.dk, hvis du har spørgsmål til dette

Alle bestillinger i vores webshop leveres af GLS. Leveringstiden er 3-4 hverdage.

  • Fragt

   Vi leverer til hele Danmark. 

   Alle forsendelser: 49,00 kr.
   Vil du spare fragten, kan du vælge “Click & Collect” som leveringsform. Så sender vi dine varer fragtfrit til en Femilet konceptbutik* efter dit valg. Du bliver ringet op af butikken eller modtage en SMS, så snart varerne er klar til at blive hentet (og du kan selvfølgelig få dem pakket ind i butikken, hvis der er tale om en gave).
   *) Gælder ikke Femilet i Glostrup

  • Forsinkede og udeblevne varer

   Femilet er ikke ansvarlig for forsinkelser hos GLS. Er din pakke ikke leveret (eller forsøgt leveret) senest 10 hverdage fra ordredatoen, sender vi dog en ny leverance uden beregning. Er der tale om en udsalgsvare, som ikke længere kan leveres, tilbagebetaler vi i stedet pengene.

Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne